Оскаженілий ескалатор покалічив фанатів ЦСКА, які приїхали в Рим на матч з "Ромою". Сходинки крутилися з шаленою швидкістю і "зажовували" фанатів. Постраждали близько 30 осіб.

У столиці Італії в Римі стався інцидент, який ледь не призвів до загибелі людей. Про це повідомив Telegram-канал LIFE SHOT.

В метро під час спуску натовпу російських вболівальників, які йшли на матч Рома-ЦСКА, ескалатор вийшов з ладу і з шаленою швидкістю понісся вниз. Люди не встигали сходити зі сходів, почалася паніка і тиснява, одяг затягувало під стрічки ескалатора.

Намагаючися якось порятуватись, люди пробували забратися на проміжну зону між двома ескалаторами.

В результаті інциденту постраждало близько 30 росіян, повідомляє канал. У деяких травми виявилися досить серйозними. Що стало причиною інциденту, не повідомляється.

LIFE SHOT опублікував фото та відео з місця події:

Пізніше стало відомо, що 7 осіб у важкому стані доставлені в римські лікарні. Очевидці повідомляють, що один з потерпілих втратив ногу.

Фото з метро після аварії на ескалаторі:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, вболівальники збірної Росії влаштували мокрий дебош в центрі Москви.

Як повідомляв портал "Знай.ua", форварда "Зеніту" Олександра Кокоріна, його брата Кирила та хавбека "Краснодара" Павла Мамаєва заарештували до 8 грудня через дві бійки в Москві. Вони напали на чиновника Мінпромторгу Дениса Пака, а також на водія телеведучої Першого каналу.

Також "Знай.ua" писав, чорногорці били російських фанів з криками "Бий фашистів!". Таку поведінка чорногорських вболівальників на матчі між Чорногорією і Росією спровокував прапор фейкової республіки "Новоросії", який російські вболівальники вивісили на трибунах.