Тридцять фанатів російського клубу ЦСКА постраждали через ескалатор, який вийшов з ладу на станції метро Repubblica в центрі Риму.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на інформацію посольства РФ в Італії.

"30 уболівальників ЦСКА постраждали, з них сімох забрали на носилках, вони у важкому стані, п'ятеро знаходяться в стані середньої тяжкості, 18 вийшли зі станції самі, отримавши легкі ушкодження», - цитують російські видання представника дипмісії РФ.

За словами римських правоохоронців, зараз людей відправили до медичних установ міста.

Крім того, очевидці інциденту повідомляють, що один з потерпілих втратив ногу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У той же час італійська газета La Repubblicа пише, що в інциденті, який стався в римському метро, винні російські фанати ЦСКА. За інформацією видання, вболівальники перебували у нетверезому стані і почали одночасно стрибати на ескалаторі, через що він і зламався.

Фото з метро після аварії на ескалаторі:

Нагадаємо, у столиці Італії в метро під час спуску натовпу російських вболівальників, які прямували на матч Рома-ЦСКА, ескалатор вийшов з ладу і з шаленою швидкістю понісся вниз. Люди не встигали сходити зі сходів, почалася паніка і тиснява, одяг затягувало під стрічки ескалатора.

Відео інциденту опублікував Telegram-канал LIFE SHOT.

Нагадаємо, вболівальники збірної Росії влаштували мокрий дебош в центрі Москви.

Як повідомляв портал "Знай.ua", форварда "Зеніту" Олександра Кокоріна, його брата Кирила та з хавбека "Краснодара" Павла Мамаєва заарештували до 8 грудня через дві бійки в Москві. Вони напали на чиновника Мінпромторгу Дениса Пака, а також на водія телеведучої Першого каналу.

Також "Знай.ua" писав, чорногорці били російських фанів з криками "Бий фашистів!". Таку поведінка чорногорських вболівальників на матчі між Чорногорією і Росією спровокував прапор фейкової республіки "Новоросії", який російські вболівальники вивісили на трибунах.