Внаслідок вибуху в російському місті Магнітогорськ кількість жертв зросла до 37 осіб

Серд загиблих 6 дітей. Такі дані підтверджено у ніч на 3 січня. Про це з посиланням на прес-службу МНС повідомляють російські ЗМІ.

Повідомляється, що російським рятувальникам вдалося витягти з-під завалів тіла двох жінок і одного чоловіка, уточнили в прес-службі відомства.

"Стать останнього витягнутого з-під завалів не визначили", - сказав представник МНС.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Крім того, зазначається, що на даний момент залишається невідомою доля чотирьох осіб.

Нагадаємо, трагедія у російському Магнітогорську, яка сталася напередодні Нового року у понеділок, 31 грудня, продовжує забирати людські життя.

Через витік газу та обвал багатоповерхового будинку, з-під завалів витягнули живе немовля.

Трагедія сталася близько 03:00 за київським часом і о 06:00 за місцевим. Як відомо, в результаті вибуху, який зафіксувала одна з камер, обвалилося перекриття, розташоване між третім і десятим поверхами житлового будинку. Воно розташовувалося між двома під'їздами над аркою. Всього у зруйнованих квартирах проживали 110 осіб, при цьому невідомо, що сталося з багатьма з них.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Магнітогорську, де вибухнув багатоповерховий будинок, призупинили пошуки загиблих через загрозу подальшого обвалу пошкоджених конструкцій.

Також Знай.ua писав про те, що у центрі російського Магнітогорська, де напередодні Нового року через неполадки із газом обвалився будинок, вибухнуло маршрутне таксі.