Бойовики так званої "ДНР" вважають Донецьк Україною, хоча всьому світу це давно і так відомо. Нещодавно у мережі показали знімок, котрий яскраво це ілюструє:

“В руках у путінского міліціонера в Донецьку”, – підписав фото автор публікації.

При цьому, на фото стоїть геолокація – Donetsk, Ukraine. Також примітно, що бойовик “непатріотично” обирає українську горілку, замість російської.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, минулого року прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України публікувала інформацію про діяльність терористичних угруповань на сході України.

Виявилося, що через масове невдоволення найманців, російське командування екстрено видало частину грошового забезпечення. Такі дії російського керівництва призвели до різкого зниження спроможності бойовиків виконувати завдання – вони почали вживати алкоголь у ненормованій кількості. З цієї причини у бойовиків виникали надзвичайні події та конфлікти.

"Через конфлікт, який виник на етнічному підґрунті, командир взводу 1 мотострілецького батальйону 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК ЗС РФ громадянин Росії Цховребов Едуард Володимирович (мешканець м. Владикавказ), перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, завдав важких ножових поранень одному із своїх підлеглих", - звітували у розвідці.

Крім того, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яку спричинив п’яний військовий водій, загинув військовослужбовець 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ Савенко Сергій Юрійович, а ще двоє отримали важкі травми (Бєлих Роман Олексійович та Ільїн Олексій Володимирович).

Дивіться: Українська розвідка повідомляє про масове пияцтво окупантів

Нагадаємо, військові США знищили терориста Джамаля Мухаммеда Алі Ахмеда аль-Бадаві з Ємену. Як повідомляв "Знай.ua", на окупованих територіях Донбасу знищили проросійського найманця-бойовика на прізвисько "Томас". Також "Знай.ua" писав, негода паралізувала Донбас.