На окупованих територіях Донбасу знищили проросійського найманця-бойовика на прізвисько "Томас".

Фото "вантажу 200" та історію ліквідації бойовика "ДНР" оприлюднив український блогер Necro Mancer в Twitter.

"Томенко Дмитро Олегович" Томас "(Докучаєвськ, 30/10/93) помер в Алчевську від отруєння невідомою речовиною ~ 03/01/19", - пише блогер.

У свою чергу, бойовики стверджують, що Томенко загинув від кулі снайпера.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

"Так, все так і було: підла куля снайпера з-під Докучаєвська прилетіла в Алчевськ і отруїла юного члена РОА невідомим СДЯВ", - висміяв блогер черговий фейк бойовиків.

Варто відзначити, що ліквідований бойовик був внесений у базу сайту "Миротворець".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Угорщина досі здригається від антиурядових протестів. У столиці країни пройшли численні акції проти президента Віктора Орбана і змін у трудовому законодавстві.

Як повідомляв портал "Знай.uа": серед бойовиків на Донбасі після зарплати та вживання алкогольних напоїв на ґрунті презирливого ставлення росіян до місцевим жителям стався конфлікт, в ході якого двоє терористів загинуло та ще один отримав вогнепальні поранення.

Також "Знай.uа" писав, що на Грецію обрушилися сильні снігопади, що привело до перших жертв серед населення. У північних і центральних частинах країни температура завмерла на нульовій позначці, при цьому снігопади порушили звичний рух транспорту. Товщина снігового покриву наближається до метрової позначки.