У понеділок, 7 січня, стало відомо про те, що в Сочі сильний шторм призвів до руйнування частини олімпійської набережної в Імеретинській бухті.

Про це повідомляє "Кавказ.Реалії" та публікує відео стихійного лиха.

У повідомленні йдеться, що в результаті негоди зламано вуличне освітлення, пошкоджені велодоріжки і зелені насадження.

Обсяг збитків наразі уточнюється.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Набережна регулярно страждає від зимових штормів. Подібне руйнування сталося у січні 2018 року - тоді було зруйновано частину берегоукріплювальних споруд", - зазначає джерело.

Відновити пошкоджену ділянку вдалося лише через кілька місяців, вартість реконструкції сягнула близько 140 мільйонів рублів.

Нагадаємо, на Москву і Московську область налетіла потужна тропічна злива із сильними поривами вітру і градом.

За прогнозами синоптиків, протягом дня має випасти третина місячної норми опадів, передає Life.ru.

Через негоду були закриті для відвідувачів з міркувань безпеки територія ВДНГ, парки "Останкіно", ім. Горького і "Заряддя", а також фан-зона на Воробйових горах. Скоротив години роботи Московський зоопарк.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Президент Білорусі Олександр Лукашенко розповів, що президент Росії Володимир Путін позичив йому в Сочі яхту.

"Ну а те, що у нас дійсно добрі стосунки. І ось наш клаптик землі, як я сказав, білоруської (мається на увазі санаторій "Білорусь" у Сочі). За парканом він живе. Завтра мені треба вийти подивитися на узбережжя, як воно змінилося. Я йому телефоную: "Слухай, мені треба тут …" Він мені віддає свою яхту, посудину, – я завтра сяду з усіма своїми людьми і пройдуся вздовж узбережжя і подивлюся, як змінилися Сочі", – розповів Лукашенко про зустріч з Путіним.

Також Знай.ua писав про те, що біля берегів окупованого путінськими бойовиками Криму помітили розкішну яхту RAHIL, яка, за інформацією журналістів, належить ручному путінському олігарху Аркадію Ротенбергу.