Біля берегів окупованого путінськими бойовиками Крима помітили розкішну яхту RAHIL, яка, за інформацією журналістів, належить ручному путінському олігарху Аркадію Ротенбергу.

Відомо, що Ротенберг є господарем підсанкційних компаній-будівельників Кримського мосту. Про це стало відомо завдяки повідомленням BSNews.

Так, яхта з 18 вересня 2018 року перебуває біля берегів кримського селища Паркове у місці розташування елітного готелю "Кримський Бриз", що належить одній з російських компаній нафтогазового комплексу. Прибула RAHIL з Сочі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

У зв'язку з включенням Ротенберга до санкційні списків у всіх країнах ЄС, США, країнах Британської Співдружності, яхта з липня 2014 року курсує виключно між Сочі і Стамбулом, уникаючи можливого арешту. Раніше її ареалом проживання були курорти і острови Середземного моря.

"Кажете санкції не працюють — а ви уявіть собі: яка біль. Друг у тебе — най-най, Керченський міст ти збудував, всілякі нафтопроводи, а більше нікуди ходити на своїй яхті за $60 млн, крім маршруту Ялта — Сочі й іноді Стамбул… А до літа 2014 перед тобою і твоїм кораблем був весь екзотичний світ", — пише головний редактор BSNews, експерт з питань Криму Андрій Клименко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові кораблі пройшли на Азов через Керченську протоку. Про це повідомляє голова правління Українського мілітарного центру Тарас Чмут в Facebook.

Стало відомо, що пошуково-рятувальне судно A500 "Донбас" і морський буксир A830 "Корець" зараз знаходяться безпосередньо перед мостом з півострова Тамань до Криму.

Варто нагадати, що під час щорічного послання до Верховної Ради президент України Петро Порошенко заявив, що відразу після повернення анексованого Криму, російської бази на території Севастополя не буде.

"З Конституції пропонується виключити норму, яка дозволяє базування Чорноморського флоту в Україні. Після того, як ми повернемо Крим - російської бази в Севастополі точно не буде", - пояснив глава держави.

Нагадаємо, тривога в Азовському морі: війська Путіна змусили ЗСУ ворушитися, підіймають спецназ і техніку.

Як повідомляв Знай.uа п'яний херсонець ледь не потопив гордість Путіна.

Знай.uа писав, зелені чоловічки з автоматами атакували українців в Азовському морі.