Знаменитий український співак та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук висловився у соціальній мережі про отримання Православною церквою України (ПЦУ) Томосу про автокефалію.

Такий пост він опублікував на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Twitter.

"Отримання Православною церквою України Томосу про автокефалію – історична подія, яка матиме далекосяжні наслідки для всіх українців: православних, християн інших конфесій, які сповідують інші релігії або атеїстів. Дорога до справжньої незалежності довга. Але ми йдемо по ній вперед!" - написав Святослав Вакарчук.

У коментарях під дописом серед користувачів мережі розгорілася бурхлива дискусія. "Дякуємо вам Обожеслав що ви так допомогли Україні з отриманням томосу ми всі знаємо що якби не ви з Зеленським і бабою Юльою та вашим господарем х**лом нічог б не вийшло", - написав один із них.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Пришли нам резюме і портфоліо твоїх літературних спроб. Включимо тебе у конкурсний відбір на копірайтера кошерних твітів і реплаїв", " Пане Святославе не звертайте уваги на тих рагулів які Вас ображають, вони самі того не розуміючи ображають самі себе. Все буде Україна!!!", "Це не твоя війна", - додали інші користувачі соцмережі.

Нагадаємо, що останнім часом ім'я Святослава Вакарчука звучить все частіше не в контексті музики, а в контексті політики. Його включають у всі соцопитування, рейтинги, уже сперечаються над відсотками, які "отримає" Вакарчук на виборах. Однак, питання, яке хвилює українців сьогодні – чи піде Вакарчук в президенти? – залишається без відповіді самого Святослава. Та нарешті Святослав Вакарчук розповів про свої політичні амбіції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у новій пісні Вакарчука помітили натяк на президентство.

Також "Знай.ua" писав, що у Гриценка розповіли про роль Вакарчука на виборах: це його рішення.