Український співак Святослав Вакарчук прийняв рішення щодо можливої конкуренції за президентське крісло на виборах 2019 року.

Політтехнолог, нардеп від Народного фронту Вікторія Сюмар вважає, що музикант Святослав Вакарчук прийняв для себе рішення не йти на вибори. Про це вона повідомила в інтерв'ю LIGA.net.

"Я вважаю, він прийняв для себе рішення не йти на вибори. Він об'єктивно вже перетягнув, і ті очікування, які були в серпні, зараз не спрацюють", - сказала вона.

За словами Сюмар, Вакарчук вирішив залишатися в статусі морального авторитету, що дає поради.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

29 жовтня 2018 року Вакарчук заявив, що його не цікавить посада президента, а цікавлять "зміни в політичній культурі".

Нагадаємо, українці зізналися, що думають про намір Зеленського балотуватися у президенти.

Як повідомляв "Знай.ua", після заяви гумориста Володимира Зеленського про його наміри балотуватися на пост президента України під час майбутніх виборів, активізувалися фанати фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Артиста закликали включитися у президентську гонку. Як відомо, Вакарчук побажав українцям в 2019 році "справжніх змін", а у відповідь отримав прохання взяти приклад з шоумена Володимира Зеленського, який в новорічну ніч повідомив, що буде боротися за посаду президента України.

Також "Знай.ua" писав, 1+1 пояснив, чому Зеленського випустили раніше за Порошенка.