В ніч із 31 грудня на 1 січня лідер Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський офіційно заявив, що збирається йти в президенти:

"Я вирішив з вами поговорити відверто. Зараз в країні така ситуація, коли у кожного українця є три шляхи. Перший шлях: жити, як живеш, плисти за течією, це нормально, це вибір кожного. Другий шлях: зібрати з собою речі і поїхати в іншу країну, заробляти гроші і посилати своїм близьким і це теж нормально. Але є третій шлях: пробувати самому щось змінити в Україні. І я для себе вибрав саме його. Мене давно все питають: йдеш-не йдеш? Знаєте, на відміну від наших великих політиків, я не хотів вам дарма обіцяти. І зараз, за ​​кілька хвилин до Нового року, я вам дещо пообіцяю. І одразу виконаю. Дорогі українці, я обіцяю вам піти в президенти України. І одразу виконую. Я йду в президенти України. З новим роком! З новим слугою народу", - звернувся до громадян Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Такі відверті слова викликали неоднозначну реакцію у суспільстві, дехто натякає, що це може обернутися непередбачуваними наслідками:

"Вова, ти ж розумієш, якщо ти підеш працювати як всі, це буде крах 95 кварталу. Люди в тобі вірять, що не підведи. Бо жити на Україні спокійно ти не зможеш. Хоча я в тобі вірю!", "Вова, я за тебе, треба змінити Україну, тримайся, і будь уважним", "Чудовий подарунок, ми за вас, удачі в задуманому", - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Дивився Ваше інтерв'ю у Гордона. 2 рази дивився. Ви мені здалися дуже розумним і чесним людиною. Готуйтеся, що зараз поллється на Вас і Вашу родину бруд. Дуже сподіваюся, що Ви це витримаєте і не знімете свою кандидатуру. Не важливо, якою буде результат виборів, але кожна порядна людина повинна мати шанс стати президентом! Удачі, мудрості і терпіння! ", - додають користувачі.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Як відомо, 1 + 1 "замінив новорічне привітання Петра Порошенка зверненням Володимира Зеленського. Президента показали вже після опівночі.

Дивіться: Володимир Зеленський: Я іду в Президенти України!

Нагадаємо, Зеленський заявив про намір балотуватися у президенти.Як повідомляв "Знай.ua", у мережі показали, як змінювалися новорічні привітання Порошенка. Також "Знай.ua" писав, Зеленський розповів про смерть колеги із "Кварталу 95".