Гендиректор телевізійного каналу "1+1" Олександр Ткаченко пояснив чому напередодні Нового року не показав привітання українського президента Петра Порошенка.

Як інформує replyua.net, про це Олександр Ткаченко написав у коментарях під своїм постом в соцмережі Facebook.

Він зазначив, що показ виступу президентів під супроводу бою курантів є радянською традицією. І хоча курантів, продовжив Ткаченко, давно вже немає, але люди за них все ще сумують. За словами генерального директора 1+1, президента показали, хоча вже в 2019 році.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Депутат ВР, голова парламентського комітету з питань свободи слова, Вікторія Сюмар вважає, що формального порушення закону в діях "плюсів" не сталося.

Як вже раніше повідомляли, за хвилину до Нового року телеканал "1+1" показав замість привітання президента заяву коміка і шоумена Володимира Зеленського. У ньому він оголосив про своє висунення на пост кандидата в президенти. Такий вчинок сильно не сподобався прихильникам президента.

Нагадаємо, Зеленський потролив привітання Порошенка з Новим Роком, вийшло "солоденько": відео.

"Квартал 95" в новорічну ніч показв пародію на щорічне звернення президента України Петра Порошенка до країни з нового шоу "Новорічний Вечірній Квартал 2019" з нагоди Нового року.

Як повідомляв "Знай.ua", на телеканалі 1+1 замість новорічного звернення президента України Петра Порошенка, показали українського шоумена і продюсера Володимира Зеленського, який заявив про своє рішення балотуватися на посаду президента України.

Також "Знай.ua" писав, у мережі показали, як змінювалися новорічні привітання Порошенка.