Студія "Квартал 95" в новорічну ніч показу пародію на щорічне звернення президента України Петра Порошенка до країни з нового шоу "Новорічний Вечірній Квартал 2019" на честь Нового року.

Дана пародія вийшла під назвою "З каремелькою за щокою - Новорічне звернення Порошенка".

На відео видно, що імпровізованому "Порошенку" дають заздалегідь заготовлений текст святкового звернення до народу. Вже традиційні слова про "важкі часи":

"Шановні українці, ось і прийшов Новий Рік, але правду кажучи, це не тільки моя перемога. Вітаю із завершенням цього року", - сказав Зеленський, вдаючи, що його "герой" просто трясеться за трибуною, ніби від нервування.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згодом уявний "президент" почав заїкатися і плутати слова від напруження, йому роблять зауваження, що треба зняти верхній одяг у такому випадку – екранний "гарант" про це за сценарієм забув.

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Найкумедніше те, що на словах про реформу освіти Зеленський показав середній палець – вийшло ніби й не навмисне, не міг зняти прикрасу з пальця і дмухав на нього, але це викликало неабиякий сміх у залі.

Дивіться: пародія на новорічне привітання Петра Порошенка (Квартал 95)

Нагадаємо, Зеленський став на захист російськомовних українців.Як повідомляв "Знай.ua", на телеканалі 1+1 замість новорічного звернення президента України Петра Порошенка, показали українського шоумена і продюсера Володимира Зеленського, який заявив про своє рішення балотуватися на посаду президента України. Також "Знай.ua" писав, у мережі показали, як змінювалися новорічні привітання Порошенка.