Своє ставлення до творчості на намірів Володимира Зеленського балотуватися у президенти України нещодавно оцінив відомий художник і літератор Лесь Подерев'янський.

На його думку, "Квартал 95" – це "це не український гумор, це гумор для бидла. Блювати хочеться від цього, але я не проти щоб бидло сміялося, нехай сміється, кожному своє. Я думаю, що відсоток бидла в кожній країні однаковий, в кожній країні є свій Зеленський".

Лесь Подерев'янський
Лесь Подерев'янський

Коли його запитали, як ставиться до амбіцій Вакарчука та Зеленського, автор тільки відмахнувся і натякнув, що нібито сам міг піти у політику:

Лесь Подерев'янський
Лесь Подерев'янський

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Я б пішов, якщо не одне "але". Просто політика, навіть у веселій країні Україні - це "сумне г@вно". Я помітив одну річ. В політику в Україні зазвичай йдуть люди, що не відбулися у своїй основній професії. Може бути, це не стосується бізнесу. Бізнес - це не професія, а стан душі, хоча я можу помилятися. А професіонал, який відчуває кайф від своєї професії, її ні на що не проміняє. Я не можу собі уявити великих політиків, які поміняли свою спеціальність. Наприклад, Цезаря, Наполеона. Вони були військовими і вони кайфували від війни. А так, щоб працював весь час хорошим слюсарем-сантехніком, кайфував від своєї роботи, а тут раптом - пішов в політику ... Щось не складається", - зазначив він.

Дивіться: інтерв'ю з Подерв'янським

Слід відзначити, що попри такі не надто позитивні відгуки письменника, Зеленський поступово і досить активно збирає цілу армію прихильників.

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95" та "Ліги сміху")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95" та "Ліги сміху")

Нещодавно у своєму Facebook він звітував, що до його команди за короткий проміжок часу приєдналися більше 400 тисяч людей, а для тижня після заяви – це досить солідна цифра.

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")

Тим часом, у коментарях гумориста підтримала більшість українців – вони висловили сподівання, що Зеленський знає, на що "підписався" і буде стояти до кінця.

Полонені українські моряки
Полонені українські моряки

Полонені українські моряки
Полонені українські моряки

Саме він, до речі, одним із перших звернувся до чинної української влади із вимогою негайно зробити все можливе для звільнення українських моряків, котрі досі перебувають у полоні на території РФ після атаки у Керченській протоці.

Дивіться: Зеленський закликав звільнити українських моряків і прокоментував воєнний стан в державі

Нагадаємо, стало відомо хто із українських зірок, окрім Зеленського, спробував свої сили у політиці. Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський показав, як повинен жити кожен українець. Також "Знай.ua" писав, Зеленський зібрав цілу армію прихильників.