Буквально нещодавно студія "Квартал 95" опублікувала епізод популярного українського фільму "Слуга народу" про те, як влада повинна ставитися до громадян.

Відповідне відео з'явилося на офіційному YouTube-каналі знаменитої команди.

Уривок з фільму отримав назву "Як повинен жити українець" з підписом під ним "Думки від Президента - Слуги Народу".

Варто відзначити, що численні шанувальники підтримали в даному відео головного героя фільму Володимира Зеленського, оскільки шоумен офіційно в новорічну ніч оголосив про свою участь у президентських виборах 31 березня 2019 року.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Зеленський розумничка, Наш президент! Буде важко, але все можливо!", - написала користувачка мережі.

"В усіх політиках розчарований і думаю більшість народу теж! За них ніхто не буде голосувати! Зеленський нова людина і всі в тебе вірять! Організуй хорошу команду і організуй народ, щоб разом змінили країну на краще!", - додав один із підписників під відео.

Більше того, всього за кілька годин відео набрало більше 60 тисяч переглядів і більше 5 тисяч лайків.

До речі, Ігор Тишкевич, експерт Інституту майбутнього вважає, що Володимир Зеленський, який оголосив себе кандидатом на пост президента України, насправді нібито не має наміру боротися за перемогу на весняних виборах, оскільки його ключова мета - потрапляння до Верховної Ради з партією "Слуга народу".

Нагадаємо, у мережі з'явилася інформація про те, що популярний комік і шоумен, а нині кандидат у президенти України Володимир Зеленський постраждав від злочинних дій невідомих хакерів.

Як повідомляв портал Знай.uа кандидатуру Зеленського обговорили політтехнолог Олексій Голобуцький і політолог Валерій Димов. Феноменом Зеленський стане, коли вийде в другий тур, або навіть переможе. Поки він не єдиний політик, який виник на телебаченні.

Також портал Знай.uа писав, що Владимир Зеленский може стати важливим конкурентом для Петра Порошенка. Він має всі шанси здобути друге місце на виборах президента і вибити звідти діючого гаранта.