Заява популярного шоумена і коміка Володимира Зеленського про прийняття рішення балотуватися на майбутніх президентських виборах ні для кого не стало сенсацією. Тим не менше, воно породило жваві суперечки і бурхливо обговорюється на сторінках соціальних мереж.

Багато користувачі мають сумніви в ефективному управлінні країною шоуменів в разі його перемоги, оскільки він відомий своїми жорсткими жартами над нинішніми українськими політиками. У той же час, знайшлося чимало і тих, хто підтримав кандидатуру Зеленського.

Серед сотень коментарів можна зустріти наступні: "Іноді, щоб зіпсувати свою репутацію, достатньо стати кандидатом у президенти", "Ну що, довбодятли, розкручують та нав’язують вам українофоба – клоуна так не слабо. Всю стрічку загадили", "Керувати країною, це вам не корпоративи проводити… до мови треба ще мозок мати", "Бути губернатором чи мером міста, це зовсім різні речі в порівнянні з президентом України,а більш за все верховним головнокомандувачем. Хто такий Вова Зеленський, що він на все це зазіхнувся?", "А я буду! Це єдиний адекватний чоловік. Володимир Зеленський наведе порядок в країні", "Його інтелект вище, ніж у багатьох депутатів, а ще він дуже розумна людина. Те, що всі кажуть, що він клоун, так це його робота, яку він виконує відмінно. За своїм характером він прет як танк і дуже настирливий. В принципі, його якості дозволяють бути в політиці, тим більше я впевнений він дуже швидко адаптується до всього", "Так я теж підтримую, що він хороша кандидатура, але дуже бере сумнів, щоб коли прийде до корита, щоб не зазнався. Нам вже так всі багато обіцяли, але ще жоден не виконав свої обіцянки".

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що після рішення відомого коміка балотуватися в президенти багато прихильників нинішнього гаранта заметушилися.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Володимир Зеленський збирає майбутню команду через спеціальний сайт, куди запропонував направити свої анкети. Всього через добу після початку прийому заяв, рішення підтримати кандидата виявили понад 150 тисяч українців.

Також "Знай.uа" писав, що незважаючи на високий рейтинг популярного шоумена, інформації про його команді вкрай мало, так само як і про його програму.