40-річний актор, шоумен і художній керівник Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський, який офіційно заявив про свій похід в президенти, раптово покинув територію України.

Про це повідомив сам шоумен на своїй сторінці в Instagram. Зеленський написав, що виїхав з України на один день і знаходиться зараз на курорті в Польщі. Володимир опублікував фото із засніжених пагорбів.

"Деньок в Польщі. Якщо через лісок- до кордону з Україною кілька км. Так шо ми поруч. КВАРТАЛ ЗАВЖДИ!", - підписав своє фото Зеленський.

У коментарях під фото знову розгорілась перепалка – одні користувачі знову підтримали артиста у бажанні йти на президентські вибори, а інша частина фоловерів неоднозначно відреагували на дане рішення.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Вова ти наша надія"; "Це його професія. Він самородок, розумничка. Цей клоун ще вам покажет. Вова вперед!"; "Сиджу зараз і в інтернеті шукаю дрова, щоб обігріти будинок подальші зимові місяці.. 21 століття… це нормально? А з газом можна вилетіти в трубу… Довели країну і людей. То, що сподіваємося на Вас, це нічого не сказати, просто хочеться ще раз повірити і не обманутися. Вірю і сподіваюся, що фільм "Слуга народу" - стане реальністю! ", - пишуть користувачі, які підтримують Зеленського.

Нагадаємо, в ніч із 31 грудня на 1 січня лідер Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський офіційно заявив, що збирається йти в президенти.
Заяву шоумена демонстрували на телеканалі 1+1 замість традиційного звернення Президента України.

Як повідомляв портал Знай.ua, звернення гумориста "Кварталу 95" Володимира Зеленського до українців, де він заявив, що все таки йде у президенти, викликало величезний резонанс у мережі.

Також Знай.ua писав, Зеленський розповів, кого призначить на керівні посади: жодного прізвища з Кварталу 95.