Звернення гумориста "Кварталу 95" Володимира Зеленського до українців, де він зізнався, що все таки йде у президенти, викликало неабиякий резонанс у мережі.

Думки розділилися настільки, що важко сказати, як ставляться у суспільстві реально до такого рішення. Втім, більшість натякає: тільки Зеленський пов'яже себе із політикою, він назавжди зникне як артист.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

В той же час прихильники артиста визнали, що таким кроком власник телеканалу Ігор Коломойський хотів пожартувати над чинним президентом.

"Ролик називається" привітання президента ". Чи не Порошенко (Януковича, Ющенко, Кучми, Кравчука) або теоретично можливих Тимошенко, Бойко, Зеленського, дядька-Вані-з-під-паркану. В даному випадку це звернення президента як частини державної системи, як функції, прізвище тут лише необов'язковий атрибут. На цьому підходимо до неприємного. Можна прибирати привітання президента, виконання гімну країни з програми, посилаючись на інший формат. Зрештою на дитячих каналах і каналах 18+ цього і так немає. Але, панове, можливо, я помиляюся, але не можна стібатися з цього, пересувати ролик по сітці так, щоб його поява була абсурдним. Таким чином ви поливаєте лайном не конкретну особистість, але один з інститутів державної влади, або, у випадку з гімном, один із символів".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Можна як завгодно ставитися до Порошенка, але новорічне звернення до народу - це свята прерогатива президента. У всякому разі на колишньої 1/6 частини суші. А чи не скомороха на кшталт Зеленського, який не знайшов іншого часу заявити про свої президентські амбіції".

"Новорічна ніч неповаги до українців. У президенти збирається людина, яка вважає, що Україні не потрібно в ЄС і НАТО. На кого це розраховано? Хто в здоровому глузді з цим згоден? Хто не при пам'яті і ще не помітив війни з РФ? Кому не потрібно воювати за свою країну, хто не проти здати її Путіну?", - не приховував свого обурення журналіст Айдер Муждабаев.

Втім, знайшлися і ті, хто підтримав актора в його прагненні. Однак деякі українці у відповідь на заяву Зеленського закликали піти у президенти лідера "Океану Ельзи" Святослава Вакарчука.

Дивіться: Володимир Зеленський: Я іду в Президенти України!

Нагадаємо, студія "Квартал 95" в новорічну ніч показав пародію на щорічне звернення президента України Петра Порошенка до країни з нового шоу "Новорічний Вечірній Квартал 2019" на честь Нового року. Як повідомляв "Знай.ua", в ніч із 31 грудня на 1 січня лідер Студії "Квартал 95"Володимир Зеленський офіційно заявив, що збирається йти в президенти. Також "Знай.ua" писав, українці "агітують" Вакарчука балотуватися у президенти слідом за Зеленським.