Після заяви гумориста Володимира Зеленського про його наміри балотуватися на пост президента України під час майбутніх виборів, активізувалися фанати фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Артиста закликали включитися у президентську гонку. Як відомо, Вакарчук побажав українцям в 2019 році "справжніх змін", а у відповідь отримав прохання взяти приклад з шоумена Володимира Зеленського, який в новорічну ніч повідомив, що буде боротися за посаду президента України.

"Комік пішов, а ти чого сидиш? Давай біжи, рятуй країну! У тебе така можливість є, дій!" "Хочу робити справжні зміни разом з вами!" "Почніть говорити зрозуміло і відверто. Може і настануть зміни", — пишуть Вакарчуку.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цікаво, що сам Вакарчук ніколи прямо не говорив, що хоче спробувати себе у цій ролі. Втім, у стінах Верховної Ради в якості депутата музикант давно побував і повертатися не хотів. Втім, він часто проводить тренінги та зустрічі із студентами, які багато хто трактує, як "рекламу" самого себе.

Так чи інакше, робити висновки ще зарано, принаймні, до офіційної заяви артиста, якщо така взагалі буде.

Дивіться: Зеленський йде у президенти

Нагадаємо, у мережі порівняли гумор Зеленського та Притули.Як повідомляв "Знай.ua", на телеканалі 1+1 замість новорічного звернення президента України Петра Порошенка, показали українського шоумена і продюсера Володимира Зеленського, який заявив про своє рішення балотуватися на посаду президента України. Також "Знай.ua" писав, Зеленський розповів про смерть колеги у ДТП.