На окупованій території Донецької області траса на Новоазовськ тимчасово закрита через снігові перемети.

Інформацію поширюють місцеві жителі у соціальних мережах, передає dnews.dn.

"Початок десь від Солнцево. Замело дуже сильно, машини застрягли: два бензовози і багато легковиків. Довелося розвернутися і їхати назад. В автодорі повідомили, що будуть чистити, але не сказали коли", - написав Сергій.

Інші користувачі в коментарях підтверджують інформацію.

"Машини на Старобешеве повертають назад - на Донецьк," - написала Оксана.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Зі Старобешева їхали 2 години. Дороги немає. Застряглі машини витягують тракторами. Далі Василівки не пускають", - повідомив Олександр.

Також донеччани стверджують, що наразі не відновлено рух міжміського громадського транспорту.

Крім того, люди повідомляють про складна обстановку і на кордоні з Росією.

"Люди, допоможіть, хто може, підкажіть що робити? Стоїмо вже дві години на полі біля КПП Маринівка, автобуси замело. Всі переповнені, з нами діти. Подзвонили в МНС дві години тому, до цих пір немає нікого. Зараз знову дзвонимо і вони кажуть, що техніка так і не виїхала, тому що немає соляри. За нами вже кілька автобусів і легкових машин, навколо заметіль, всіх замело", - написала Тетяна.

У групі Тельманівського району поширюють повідомлення про закриття доріг.

"Увага. Дорога на Новоазовськ з боку Тельманівського району перекрита. Техніка не справляється зі снігом. На відкритих ділянках доріг з поля дме сильний вітер. Техніка проходить, а через 10 хвилин знову навертає і неможливо проїхати. Так само перекрита дорога на Маринівка через Саур-могилу. Утримайтеся від далеких поїздок", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нові світлини з окупованого російськими найманцями-бойовиками Донецька вражають депресивністю.

Як повідомляв портал "Знай.uа": серед бойовиків на Донбасі після зарплати та вживання алкогольних напоїв на ґрунті презирливого ставлення росіян до місцевим жителям стався конфлікт, в ході якого двоє терористів загинуло та ще один отримав вогнепальні поранення.

Також "Знай.uа" писав, що терористи так відгуляли Новий рік, що повбивали один одного.