Архівне фото одного з терористів так званої "ДНР" викликало ажіотаж у мережі. Його на своїй сторінці в Twitter показав блогер під ніком Necro Mancer.

"В якій там у нас палаті Наполеони?", - написав він й оприлюднив архівне фото, де один з бойовиків одягнув капелюха, як у Наполеона.

"У нас в шахтах і не таке можна відкопати", "Якщо ногу відірве, то можна одразу в пірати", "На плече посадити півня", - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як відомо, наприкінці минулого року у "ДНР" один з терористів, якого називають "чорним Леніним", записав звернення до президента України Петра Порошенка, яке висміяли в мережі. У записі терорист називає Порошенка "слугою антихриста", а українську владу - "бандерівською".

"Ми не просто відіб'ємо бандерівську атаку, а ми підемо далі: Маріуполь, Слов'янськ, Харків, Київ. І тоді не тільки окуповані території Донбасу та всієї "Новоросії", але й мати міст руських буде повністю звільнена від проклятої бандерівщини!", - істерично заявив "чорний Ленін". "Шизофренік", "Недарма у нього прізвисько "чорний Ленін", "Марення", "Нехай селфі з Чичеріною зробить", - пишуть у коментарях під відео.

Дивіться: бойовик на прізвисько "Чорний Ленін" звернувся до Порошенка

Нагадаємо, мешканці Донбасу повстали проти російських окупантів.Як повідомляв "Знай.ua",колишній ватажок бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) закликав росіян виходити на масові акції протесту, у тому числі не санкціоновані. Також "Знай.ua" писав, СБУ в 2018 році вирахувала 71 людину, яка причетна до розвідувально-підривної діяльності на території нашої держави та іноземних спецслужб.