Українці мабути про отримані субсидії, якщо заборгованість за всіма видами оплат за комуналку перевищить 340 грн.

Про це повыдомили представники компанії "Нафтогаз Україна"

В "Нафтогазі" підкреслюють, що виплати субсидій за газ будуть затримані державою, споживачам потрібно буде самостійно сплатити повну суму, щоб уникнути ризику позбавлення субсидії.

"Маленька родзинка: якщо держава буде розраховуватися не вчасно, субсидіантам доведеться платити повний рахунок самостійно", - заявляють у компанії.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Додамо, з Нового року стартувала монетизація субсидій, яка пройде у три етапи. На завершальному етапі, восени 2019 за підсумками опалювального сезону людям повернуть зекономлені кошти, які вони зможуть витратити на будь-які цілі.

Нагадаємо, в Україні з 1 січня 2019 року підвищуються тарифи на опалення і гарячу воду. Так, для киян тариф "Київтеплоенерго" підвищив на 22,7%.

Крім того, українцям повідомляють, що скоро слід чекати підвищення тарифу на світло. Так, в рамках реформування галузі, споживачам піднімуть вартість електроенергії на 15-20%.

Нагадаємо, українцям дадуть вигідні кредити на утеплення житла. Для цього жителям багатоповерхівок потрібно створити ОСББ.

Як повідомляв раніше Знай.uа Кабінет міністрів України заборонив банкам знімати комісії при перерахуванні коштів з субсидій за комуналку.

Також Знай.uа писав, що інспектори по субсидіях вже вирушили до українців. Громадян чекають перевірки.

Дивіться: Все що повинні знати про субсидії в Україні. Як пройде монетизація та що з цього візьмуть українці