Няня Інга, яку звинуватили в пияцтві і побитті однорічної дитини, висловила свою версію подій.

За її словами, травми малюка – ніщо інше, як фотошоп, хлопчик постійно падав, а Марія просто вирішила не платити їй за роботу, а тому і влаштувала скандал:

"Жінка знайшла моє резюме по інтернету і сама зв'язалася зі мною. За один тиждень вона мені заплатила, за другий ні"

"Я просто в шоці. За весь час, що працювала з дітьми, я пальцем нікого з них не чіпала! Мама того малюка каже, що я вдарила кулаком дитину, — вона може це довести?"

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Те, що його мати опублікувала знімок, — швидше за все, фотошоп. Я просто "потрапила".

Те, що вона не вживала спиртне, Інга хоче довести:


"Все літо я пропрацювала вихователем у дитячому таборі з хворими дітками з інтернату в с. Приморське Ізмаїльського району. Діти знають як я про них дбала, і можуть це підтвердити".

Інга також отримала характеристику в адміністрації дитячого табору, де вона раніше працювала:

"У неї ніколи не було ознак агресії до дітей, так і діти на неї ніколи не скаржилися. Тому для мене є шоком те, що повідомили в соцмережах і в ЗМІ. Як фізрук Інга чітко виконувала свої функції, претензій до неї ніяких не було. З приводу алкоголю… У нас за це відразу звільняють, і Інгу я ніколи за вживанням алкоголю не бачив".

Нагадаємо, В окупованому Луганську після тортур "поліції" помер інвалід

В Жовтневому районному відділі поліції на допиті помер інвалід. Так звані "копи" з окупованих територій загнали людину в могилу і спробували замести сліди вчинку, на який не пішов би навіть тварина.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Держава оплатить українцям няню: подробиці нового закону

З 1 січня 2019 року почала діяти нова соціальна програма, анонсована урядом ще влітку минулого року під назвою "Муніципальна няня".

Також Знай.ua" писав про те, що "Детских" грошей не буде: суд ошелешив українців рішенням