Вночі 10 січня біля міськради в обласному центрі ходила дівчина у спідній білизні. Відповідне відео виклали у спільноті krop.police в Instagram, як інформує медіапортал DOZOR.

День знань у Кіровоградському дитсадочку зустріли у вишиванках

Так, дівчина у чобітках і спідньому пройшлася по вулиці Тараса Карпи (Тімірязєва) повз торговельного центру «Plaza» та приміщення міськради.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"У всі тяжкі" по-кіровоградськи: півмільйона на метамфетаміні

Вже сьогодні в спільноті обласної поліції «Безпечне місто» з’явилося повідомлення про те, що на розі вулиць Карабінерної та Т.Карпи невідомі на чорному джипі схопили роздягнену дівчину та силоміць, нібито, затягнули її в автомобіль.

У прес-службі патрульної поліції області адекватного коментаря на це не надали.

«Не знаю, що там цікавого. Якщо хочете, прокоментую вам. Є сотні викликів, а ви питаєте про ситуацію, яка була колись. У найкращому випадку вчора або вчора ввечері чи опівночі», - дав відповідь працівник прес-служби патрульної поліції Дмитро Поперешняк.

Нагадаємо, що Кіровоград отримав нове ім'я. Рада перейменувала Кіровоград в місто Кропивницький

Як повідомляв раніше Знай.uа, у Кіровограді жінка забила свою літню родичку табуретом. На офіційному сайті ГУНП в Кіровоградській області повідомили, що інцидент трапився вночі з 13 на 14 червня. Поліція отримала повідомлення від жительки Кіровограда про те, що вдома вона виявила родичку з численними тілесними ушкодженнями. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Там виявили 79-річну жінку, а в кімнаті і на ліжку - плями крові. Смерть потерпілої настала в результаті травми голови і крововиливу.

Також Знай.uа писав про те, що П'яний водій влаштував ДТП у Кіровограді: 7 постраждалих. За даними поліції, ДТП на вулиці Київській сталася близько 8 вечора 27 червня. За попередніми даними, його спровокував 20-річний нетверезий водій Citroen, який виїхав на зустрічну смугу.