Відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році отримала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. Цього разу модель показала відверте фото, на якому позує майже голою і босою.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Анастасії Решетової, вона позує у золотому купальнику. Модель стоїть, спершись спиною об стіну, виставивши одну босу ногу вперед, а другу зігнувши в коліні і притулив до стіни. Настя не дивиться в камеру, її погляд спрямований кудись у бік. Шанувальники відзначили витончену фігуру дівчини, а також її довгі ноги. Але найбільше уваги дісталося пишному бюсту, хоча дехто впевнений, що груди Решетова зробила силіконовими.

Дівчина не підписала свою фотографію, а також не залишила геолокаціі, так що шанувальники можуть тільки здогадуватись, де вона знімалася. Тим не менш, фото Анастасії Решетової викликало шквал коментарів та обговорень в мережі. Багатьом сподобався знімок і вони засинають дівчину компліментами, а деякі радять Насті бути скромніше.

"Дуже красива", "Фігурка супер", "Настя клас, гарна фігура, не просто худа, а з рельєфом, взагалі все супер", "Шалено красива дівчина", "Там одна суцільна пластика", "Мій мотиватор", "Прекрасна", "Ноги від вух", "Неймовірна", "Фігура просто бомба. Не сказали б, що вона найкрасивіша, але фігура клас", "Така красива дівчина, у такому шикарному купальнику і на такому похмурому негарному тлі", "Їй 22? Ого, я думала, як мінімум за 30", "Фігура космос, заслуговуєш на повагу, це тяжка праця", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Решетової.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала ідеальні форми Решетової у своєму шоу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко розкрила вагітність нареченої Тіматі.

Також портал "Знай.uа" писав, що подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.