10 січня у четверг в районі проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі загинув Володимир Крупський, український військовий. Загиблий був родом з Полтавщини та бійцем 72-ї окремої механізованої бригади.

Боєць АТО отримав поранення під час переслідування диверсантів

Про це у Facebook наголосив Віктор Калініченко, земляк бійця.

"Сумна звістка прийшла в Гадяч. У зоні ООС загинув наш земляк Крупський Володимир Володимирович. Вічна пам'ять. Герої не вмирають", – зазначив Калініченко.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Український боєць розкрив реалії війни. За словами воїна, світ зовсім не чорно-білий

Сумна звістка прийшла м. Гадяч Сьогодні в зоні ООС загинув наш земляк Крупський Володимир Володимирович. Вічна пам"ять. Герої не вмирають.

Geplaatst door Віктор Калініченко op Donderdag 10 januari 2019

Боєць загинув під час евакуації з частково затопленої броньованої машини, яка під час руху потрапила у замерзле водоймище кар’єру внаслідок переохолодження – сказав Бородай.

Нагадаємо, моторошна смерть: боєць АТО підірвався в Харкові. У неділю ввечері, 24 вересня, в одному з житлових будинків Харкова прогримів вибух. На своїй сторінці в Facebook прес-служба місцевої Нацполіціі пише, що 23-річний боєць АТО покінчив життя самогубством, підірвавши гранату між 7 і 8 поверхами. Моторошна подія сталася на вулиці Мохначанській, 83.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Не кожному так щастить: боєц АТО вразив зізнанням. "Тоді навіть за гроші не хотіли мобілізувати. Ну ось, тому я тут ... Взагалі це честь - воювати за свою країну, не кожному поколінню випадає", - сказав боєць АТО.

Також Знай.uа писав про те, що Небезпечні пастки: боєць АТО показав "подаруночки" в лісі від бойовиків. Не новина, що за лінією фронту в лісах Донбасу бойовики "ЛДНР" встановлюють різні пастки, зокрема розтяжки. Часто вони ледве помітні і один з таких лісових "сюрпризів" від терористів зняв на відео боєць АТО і опублікував в мережі. Український військовослужбовець як користувач Twitter під ніком "Білий господар" розповів, що зміг помітити розтяжку окупантів лише тому, що вийшло сонце. Хлопець відзначив деякі особливості розташування таких пасток.