Найбільш імовірною причиною сімейної трагедії міг стати нервовий зрив у батька, його за день до цього звільнили з роботи, як повідомляють місцеві ЗМІ.

Губернатор Одещини Степанов презентував онлайн-проект підготовки випускників до ЗНО

Після події журналістам вдалося поспілкуватися зі знайомими і сусідами загиблих і з'ясувати, що глава сімейства працював продавцем у будівельному магазині і був ввічливим і спокійною людиною. На обліку у психіатра не складався.

Крім того, виявилося, що в родині жили мирно і тихо, без скандалів, але правда, і близьких контактів зі своїми сусідами не підтримували. Як розповіли сусіди, 10-річна дочка була хвора на аутизм, але дружина доглядала за нею.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Зсув на Одещині: місцеві мешканці назвали винних

За повідомленням поліції, у правоохоронні органи звернувся батько глави сімейства і повідомив, що не може зв'язатися зі своїм сином і його родиною. Прибувши на місце, поліцейські виявили закриту двері в квартиру, решітки на вікнах були цілими. Потрапивши всередину, вони виявили тіла трьох людей: дружина і дочка були задушені, а на тілі чоловіка виявлено колото-різані рани.

Нагадаємо, вбивство дитини на Одещині: розгнівані мешканці розтрощили домівки циган (ВІДЕО)

Як повідомляв раніше Знай.uа, на Одещині дивом врятували жертву "синього кита" "Інцидент стався у місті Олешки, де школярка намагалась покінчити з життям на шкільній перерві", - повідомляє сайт Оdessa.net.ua. Дівчинка розповіла, що віртуальні "куратори" залякуванням змусили її вкрасти у своєї бабусі таблетки.

Також Знай.uа писав про таке, моторошні кадри: браконьєри провокують вимирання дельфінів на Одещині. Кілька десятків дельфінів стали жертвами браконьєрського свавілля на Одещині. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив голова Килійської районної ради Павло Бойченко, опублікувавши моторошні фотографії.

За його словами, дельфіни, яких винесло на морське узбережжя в Одеській області, загинули через те, що потрапили у браконьєрські сіті для лову осетрових і задихнулися.