Україця порадили готуватися до справжньої зими. Скоро в Україні істотно похолодає та прогнозують нові снігопади. Також зовсім скоро вдярять сильні морози, подекуди температура опуститься до -25, а влютому взагалі - 30.

Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань, передає "Народна правда".

Remote file

За словами спеціаліста, в останніх числах січня можлива відлига, а температура повітря підніметься до позначки +2 градуси тепла. Втім таке послаблення триватиме недовго. лютий в Україні буде по-справжньому лютим.

В середині січні погода буде мінливою в усіх регіонах країни.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"А ось з 15 січня до нас прийде справжня зима: температура повітря різко знизиться до -15-25 градусів морозу. Холодна погода, яка буде час від часу супроводжуватися снігом, протримається майже до кінця січня. Невелика відлига очікується в останні дні місяця, але сніг повністю не розтане", – зауважив Горбань.

Синоптик додав, що вже у перших числах останнього місяця зими і аж до 20-х чисел слід готуватися до лютих морозів – подекуди стовпчики термометрів опустяться до -25-30 градусів. Незначне потепління і відлига прийде в Україну лише після 25 лютого.

"Але триватиме відлига всього пару днів, і на зміну їй знову повернуться морози. Такі морози збережуться навіть в перший тиждень березня, коли очікується до -7-14 градусів морозу. Загалом, зима зсувається, так як погода більше працює за старим стилем, а не по новому, як живемо ми", – підсумував він.

Remote file

Нагадаємо, зима вирішила дати українцям перепочинку. До Водохреща погода буде досить комфорною.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Китаї відкрили крижане місто. Його вже назвали зимовим "Діснейлендом".

Також Знай.ua писав про те, що модницям нагадали про необхідність носити шапку взимку та показли, які зачіски не зіпсуються під головними уборами.