У вівторок, 15 січня, по всій території України очікується значне погіршення погодних умов через північний циклон Florenz. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Так, на заході країни синоптики прогнозують слабкий сніг, а на сході - сніг з дощем. На півночі, в центрі та півдні України буде хмарно.

Температура повітря у вівторок на півночі, заході і в центрі буде вдень -2...-4 градуси, а вночі -6...-8. На сході температура буде триматися вдень 0...2 градуси тепла, а вночі -1...-3. У південних областях України синоптики прогнозують вдень -1...1 градус, а вночі -5...-7.

Крім того, у Києві 15 січня опадів не очікується. Температура повітря вдень -2...-4 градуси, а вночі -6...-8.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У свою чергу відомий український синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила, що на сході і півдні України пройде мокрий сніг, а в західних областях сніжитиме.

"15-го січня фронт дійде до східної частини - відповідно, мокрий сніг, на півдні з дощем, передбачається у південній частині та на сході України (крім Одеської області) - перша карта. Також невеликий сніг знову з'явиться в західних областях. На півночі і в центрі завтра вдень - без істотних опадів, максимум, місцями невеликий сніг", - написала Діденко.

Також синоптик додала, що температура повітря коливатиметься від -10 градусів вночі до +3 +6 градусів тепла вдень.

"Температура повітря найближчої вночі -4 -10 градусів, на сході та півдні близько нуля, вдень у вівторок очікується в Україні 0-3 градуси морозу, на півдні та сході 0 + 3 градуси, в Криму до +6 градусів", - заявила експерт.

З Новим роком! З Василем! Сьогодні атмосферний фронт північного циклону Florenz (друга карта) прогулюватиметься...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 14 januari 2019

Нагадаємо, що в Україну йде потужний циклон, який вдарить по західних, центральних і північних регіонах України. Південь країни також буде в небезпеці - там сніг зміниться дощем. Синоптики пообіцяли, що до середини наступного тижня погода в країні різко зіпсується.

Як повідомляв портал Знай.uа, скоро в Україні суттєво похолоднішає і прогнозують нові снігопади. Також зовсім скоро вдарять сильні морози, місцями температура опуститься до -25, а в лютому взагалі обіцяють -30 градусів.

Також портал Знай.uа писав, що в кінці січня Україну накриють сильні морози - температура повітря опуститься до -25 градусів, а велику територію країни засипле снігом. Однак, синоптики попередили, що такі погодні умови - не найгірший варіант.