Відома лоукост-авіакомпанія Wizz Air з 9 лютого цього року зупиняє виконання рейсів Харків-Лондон. Про це передає "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу авіакомпанії.

Як повідомляється, тимчасова відміна рейсів пов'язана з невеликим попитом на напрям в холодну пору року.

"Оскільки попит і туристичні сезони впливають на авіаційну галузь, Wizz оптимізувала виконання рейсів на своїх українських маршрутах та з 9 лютого призупиняє виконання рейсів за напрямком Харків-Лондон протягом зимового сезону", - наголошується в заяві авіакомпанії.

Також Wizz Air повідомляє, що ресурси будуть використані для обслуговування рейсів за більш популярними напрямами. Пасажирам, бронювання яких скасувалося, пропонують змінити напрямок або повне відшкодування.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) змінює правила перевезення ручної поклажі.

Про це повідомили на сайті компанії. Нові норми набирають чинності з 15 січня.

Так, пасажири, які придбали квитки, вартість яких не входить перевезення зареєстрованого багажу, зможуть взяти з собою на борт літака одне місце ручної поклажі вагою до 7 кг і розмірами не більше 55х40х20 див. Також додатково оплачувати не потрібно за верхній одяг і парасольку.

Пассажири, які перевозять зареєстрований багаж, і пасажири преміум-економ-класу на далекомагістральних рейсах зможуть взяти з собою на борт літака два місця ручної поклажі: одне місце вагою до 7 кг і розмірами не більше 55х40х20 см і одне місце вагою до 5 кг і розмірами не більше 40х30х10. Ті ж норми для верхнього одягу і парасольки.

Для бізнес-класу середньомагістральних рейсів представлені два варіанти перевезення ручної поклажі. Дозволяється зайняти місце вагою до 12 кг і розмірами не більше 55х40х20 см і одне місце вагою до 5 кг і розмірами не більше 40x30x10 см, а також верхній одяг і парасольку.

Нагадаємо, українцям підказали, як економити на перельотах до 50%.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українцям показали альтернативні туристичні маршрути в нашій країні.

Також Знай.ua писав, що туристам пояснили, як знайти спільну мову з мешканцями інших країн, якщо навіть не володієте англійською.