Населення та так звана "влада" окупованого проросійськими бойовиками Донецька висловили своє ставлення до приїжджих найманців.

Про це написав український блогер Necro Mancer в Twitter, посилаючись на дописи бойовиків "ДНР" та базу сайту "Миротворець".

"Нарешті, після багатьох років, я отримав від "республіки" відповідь на запитання, чи отримаю я паспорт "ДНР". Відповідь коротка – ні", – скаржиться Давид Худжец, бойовик, який приїхав на Донбас у 2014 як польський журналіст і вступив у лави сепаратистів.

Терорист занесений у базу сайту "Миротворець", де вказано, що у поляка, можливо, є болгарський паспорт.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, у зоні проведення ООС 14 січня загинув боєць бригади Чорних Запорожців молодший сержант Микола Іванович Семенюк з Вінницької області.

Життя військового обірвалося під час виконання бойових завдань, через ворожий обстріл з окупованих бойовиками територій.

Внаслідок підступного обстрілу без батька залишилися двоє синів 13 і 15 років, дружина, брат і батьки.

Як повідомляв портал "Знай.uа": путінські окупанти перетворили в Горлівку пустельний місто, що явно видно на фото місцевих жителів. Деякі пишуть, що не всі є прихильниками російської сторони, а боролися і борються за Україну, однак деякі змушені доживати свій вік на знімному житло.

Також Знай.uа" писав, що терористи тимчасово окупованій території Донбасу поза себе від хамської поведінки по відношенню до них таксистів, а також численних вигуків "Слава Україні!" у громадському транспорті. Також про настрої простих жителів Донбасу красномовно говорить фраза, висловлена бойовиком – "Краще жахливий кінець, ніж жах без кінця", що дійсно є відображенням всієї суті "ДНР".