Страшна хвороба 16 січня обірвала життя відомого українського музиканта Василя Кохана.

Чоловік страждав від онкології, за інформацією ЗМІ. Йому зробили складну операцію - видалили 10-кілограмову пухлину, але врятувати його так і не вдалося, передає politeka.net.

Померлий музикант грав у багатьох закарпатських групах, був учасником групи Tequila Band, але покинув її через хворобу.

"Дорогі друзі, у нас сумна новина. Після тривалої боротьби з хворобою помер наш товариш, музикант, художник і просто хороша людина - Василь Кохан. R.I.P.", - про трагедію повідомили на сторінці колективу в Facebook.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У свою чергу, син музиканта, Андрій Кохан, зазначив, що завдяки допомозі оточуючих, життя його батька вдалося продовжити на два роки.

"Сьогодні помер мій батько, Василь Кохан. Я хочу від щирого серця подякувати всім хто допомагав нашій родині весь цей час боротися за життя. За два додаткові роки, які ми провели разом", - написав він.

Нагадаємо, у неділю, 13 січня, обірвалося життя російського актора та режисера Євгена Радомисленського. Чоловікові було 83 роки. Сумну звістку повідомила колега режисера Ірина Сухолет.

Радомисленський працював в театрі імені Моссовета і «Современнике». Наскільки відомо, він поставив понад 80 вистав на сценах Москви, Праги, Гавани та Белграда.

Раніше Знай.иа писав, що названа причина смерті легендарного радянського музиканта: рекомендації лікарів його не зупинили. Він фактично сам загнав себе в могилу. Жахливі подробиці.

Також "Знай.uа" писав, що померла зірка серіалу "Доктор Хто".