19 січня температура повітря по всій Україні буде неоднозначною. Через вплив холодного атмосферного фронту погода на Водохреще в Україні буде морозною.
Такий прогноз погоди опублікувала синоптик Наталія Діденко у Facebook.
"Холодний атмосферний фронт сьогодні та завтра, 18-19 січня, прогулюватиметься Україною у компанії із снігом, мокрим снігом та дощем", - пише вона.
За словами синоптика, 19 січня холодний атмосферний фронт принесе на Захід України мокрий сніг і дощ.
У суботу вдень опади очікуються і на сході країни.
А більша частина території України, за словами синоптика, потрапить в суху повітряну масу.
На Водохреще, 19 січня, в Україні розпочнеться похолодання. Однак, Діденко каже, що похолодання в Україні буде поступовим.
Так, найближчої ночі очікується -2...-7 градусів, завтра вдень -1...-5 градусів.
У Києві опади ймовірні сьогодні ввечері та найближчої ночі. Вдень 19 січня у столиці без опадів. Також похолодає: вночі -4...-7 градусів, вдень -2...-4 градуси.
Надалі похолодання посилиться.

Холодний атмосферний фронт (синя лінія із зубчиками поблизу західних наших областей) сьогодні та завтра, 18-19 січня,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 18 januari 2019

Про йорданські морози розповіли і в Укргідрометцентрі.
Так, вночі в Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській, Рівненській, Волинській, Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Кіровоградській областях температура повітря опуститься до -5-7, удень прогнозують -2-4.
На решті території країни буде трохи тепліше – близько -5 вночі, -1-3 вдень.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще