Синоптики повідомили, що погода в Україні в понеділок, 14 січня, буде досить теплою. У більшості регіонів температура повітря підніметься вище 0. У західних та північних областях очікують сніг.

Про це на свой сторінці у соціальній мережі Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

"Атмосферний фронт - вже вздовж західного кордону України. Саме він зробить суботу в західних та північних областях сніжною.
Кияни! Субота буде із снігом та хуртовинами навіть. Водії, не забудьте щітки чистити автомобілі, двірники та приміські мешканці приватних будинків - лопати, решта громадян нафотографуйте красивий суботній сніг", – йдеться в повідомленні.

Наталя Діденко зазначила, що по всій території України будуть сильні пориви вітру до 15-22 метрів за секунду. Температура повітря буде в середньому від 2 до 3 градусів тепла вдень. Вночі стовпчик термометра опуститься до позначки -7 градусів.

У Карпатах очікуються сильні снігопади, вітер та хуртовини. Погода у Києві в понеділок вдень буде з температурою повітря близько 0, а вночі буде до 6 градусів морозу. Періодично сипатиме невеликий сніг, надвечір – помірний. При цьому у столиці також очікується сильний вітер.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Прогноз погоди на понеділок, 14 січня, у містах України:

Ужгород – +1…+3

Львів – +1…+3

Івано-Франківськ – 0…+2

Тернопіль – 0…+2

Чернівці – 0…+2

Хмельницький – 0…+2

Луцьк –0…+2

Рівне – 0…+2

Житомир – 0…+2

Вінниця – 0…+2

Одеса – +3…+5

Миколаїв – +3…+5

Херсон – +3…+5

Сімферополь – +4…+6

Кропивницький – 0…+2

Черкаси – 0…+2

Чернігів – 0…+2

Суми – 0…-2

Полтава – 0…-2

Дніпро – 0…+2

Запоріжжя – +3…+5

Донецьк – -1…+1

Луганськ – -1…+1

Харків – 0…-2

Київ – -1…+1

Діденко також привітала українців зі Щедрим вечором та закликала розміняти гроші на дрібніші для щедрувальників.

Нагадаємо, що прогноз погоди на тиждень: стихія влаштує українцям справжнє свято.

Як повідомляв портал "Знай.uа", через складні погодні умови в Україні на вихідних можуть подорожчати окремі продукти, а інших взагалі можна не застати на полицях магазинів.

Також "Знай.uа" писав, 14 січня українці відзначать одразу три свята.