Цими вихідним в Україні сильних опадів не очікується. За прогнозами синоптиків, Водохреще не залишить українців без йорданських морозів.

У суботу в низці регіонів буде плюсова температура, а в неділю різко похолодає до -13 градусів, повідомляє Укргідрометцентр.

У суботу, 19 січня, в центрі і на заході України очікується -1 ... + 1, а вночі синоптики прогнозують -2 ...- 4. На півночі країни вдень ​​буде 0 ...- 2, а вночі температура опуститься до -2 ...- 4.

На сході країни в деяких областях температура повітря вдень підніметься до +2 ... + 4, така ж протримається і протягом ночі. На півдні в цей день синоптики прогнозують 0 ... + 2, а вночі - -2 ...- 4.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві опадів не очікується. Удень синоптики прогнозують 0 ...- 2, а вночі - -2 ...- 4.

У неділю, 20 січня, невеликий сніг очікується в західній частині України, а також в Київській, Житомирській та Вінницькій областях.

Почнеться похолодання: на заході очікують -3 ...- 5, а вночі - -8 ...- 10; на півночі країни вдень ​​буде -4 ...- 6, а вночі - -9 ...- 11.

На сході України синоптики днем ​​прогнозують -4 ...- 6, а вночі - -8 ...- 10. У центрі країни вдень ​​також очікується -4 ...- 6, а вночі температура опуститься до -11 ...- 13. У південному регіоні вдень очікується -1 ... + 1, а вночі - -6 ...- 8.

У Києві в цей день синоптики прогнозують слабкий сніг. Температура повітря вдень буде -4 ...- 6, а вночі - -9 ...- 11.

А вже від наступного тижня в Україні прогнозують суттєве похолодання. Зокрема від 23 грудня прогнозують до мінус 20 градусів.