На вихідних в Україні сильних опадів не очікується, почнеться похолодання, повідомляє Укргідрометцентр.

У суботу, 19 січня, в центрі і на заході України очікується -1...+1, а вночі синоптики прогнозують -2...-4. На півночі країни, вдень 0...-2, а вночі температура опуститься до -2...-4.

На сході країни в деяких областях температура повітря вдень підніметься до +2...+4, така ж протримається і протягом ночі. На півдні у цей день синоптики прогнозують 0...+2, а вночі - -2...-4.

У Києві опадів не очікується. Вдень синоптики прогнозують 0...-2, а вночі - -2...-4.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У неділю, 20 січня, невеликий сніг очікується в західній частині України, а також в Київській, Житомирській та Вінницькій областях.

Почнеться похолодання: на заході очікують -3...-5, а вночі - -8...-10; на півночі країни, вдень -4...-6, а вночі -9...-11.

На сході України вдень синоптики прогнозують -4...-6, а вночі - -8...-10. У центрі країни вдень очікується -4...-6, а вночі температура знизиться до -11...-13. У південному регіоні вдень очікується -1...+1, а вночі -6...-8.

У Києві в цей день синоптики прогнозують слабкий сніг. Температура повітря вдень -4...-6, а вночі -9...-11.

Раніше ми писали, що у найближчі дні в Україні не варто очікувати серйозних ускладнень погоди. До Хрещення температура повітря трохи підвищиться, місцями пройде невеликий сніг. Після 20 січня стане морозніше, вночі стовпчик термометра в деяких областях опуститься до мінус 16 градусів.

А за прогнозами народного синоптика Леоніда Горбаня, найближчим часом температура повітря різко знизиться. Місцями вона може досягти позначки мінус 20 градусів. Такий мороз протримається практично до кінця січня. Можливі рясні снігопади. А в останні дні січня і в перших числах лютого трохи потеплішає.

Нагадаємо, прихід весни відкладається, зима працює за старим стилем.

Як повідомляв Знай.uа, стихія розійшлася не на жарт, українцям загрожує серйозна небезпека.

Знай.uа писав, погода випробує українців на міцність: шквальний вітер і противна сльота.