C недавніх пір, все активніше руйнується стереотип про те, що в СРСР сексу не було. Актриси з СРСР раптом роблять заяви про те, що зіткнулися з харассментом ще доти, як це стало мейнстрімом.

Олег Табаков в молодості

Антоненко Олена в молодості

Харрасмент по-українськи: Полякова зізналася, хто до неї чіплявся

На цей раз про домагання заявила 60-річна Антоненко Олена. Актриса говоритт, що покійний Табаков двічі заставлил її перенести нервовий зрив — коли прогнав з «Сучасника» і коли запропонував інтимну близькість.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олена Антоненко

Секс-скандал з Роналду: футболіста застукали в клубі з жертвою

«Я попросила його про зустріч, яка відбулася в його ж кабінеті. Там він, розмірковуючи, в який театр могла б підійти я, на завершення раптом сказав: «Лена, я нічого не буду робити, просто покажи мені свою сисечку маленьку». Це було як удар в спину. Я пішла приголомшена. Мені було так боляче, і не один рік» — розповіла артистка в інтерв'ю.

Нагадаємо, віце-прем'єра Ізраїлю звинуватили у домаганні.

На главу МВС і віце-прем'єр міністра Ізраїлю Сільвана Шалома написали заяви 11 жінок.

Чиновник уточнив, що його сім'я знає про цей скандал і повністю підтримує його рішення.

Він упевнений, що його обмовили. Ізраїльський чиновник повністю спростував звинувачення на його адресу.

Як повідомляв "Знай.uа" секс-скандал в армії спалахує з новою силою: діставалося не тільки дівчатам.

В Хмельницькій області командира, який сексуально домагався лейтенанта строкової служби Вікторії Сикал, підозрюють також у жорстоких знущаннях над солдатами – моральних і фізичних.

Всіх військовослужбовців, він підозрював у вживанні спиртних напоїв, він відправляв в санітарну частину і наказом начальника медичної служби їм робили клізми.

Також "Знай.uа" писав, що секс-скандал: співробітники найбільшого пошуковика Google оголосили страйк.

У всьому світі співробітники компанії Google – найвідомішого з інтернет-пошуковиків вийшли на акції протесту проти сексуальних домагань на робочому місці. Співробітники вимагають кращої захисту прав жінок та більш прозорої політики компанії.