Наталія Кличко переспівала хіт американської співачки Леді Гаги з її автобіографічного фільму "Народження зірки".

Афіша фільму

Своє відео дружина міського голови Києва виклала на власній сторінці у Facebook.

Продюсер Tokio Hotel випустив альбом дружини Кличка.

Дружину мера Києва мало хвилює ситуація в Україні

Перша леді столиці Наталя Кличко нагадала про себе, і заспівала хіт Shallow, він є саундтреком до фільму "Народження зірки" Кредлі Купера.

Нагадаємо, стало відомо, з ким Кличко зустрінеться на рингу після повернення у бокс. Володимир Кличко може провести бої з боксерами, якому програв в рингу

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко веде переговори з платформою DAZN про своє повернення на ринг. Про це заявив журналіст The Ring Майк Коппінгера.

Згідно з відомостями Коппінгера, Кличко зацікавлений в контракті на три бої.
В українській столиці суд прийняв рішення зобов'язати Національне антикорупційне бюро (НАБУ) порушити кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем, а також співпраці з учасниками ОЗГ мером Києва й головою Київської державної адміністрації (КМДА) Віталієм Кличком.
Так, Солом'янський суд Києва постановив, що заявник звернувся до НАБУ із зверненням про вчинення Кличком низки кримінальних правопорушень.
Легендарний український боксер, дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі, переможець Оі-1996, Володимир Кличко розповів, як зберегти мотивацію у будь-якому виді діяльності.
"Якщо ви не відчуваєте одержимість, вам потрібно вибирати іншу мету", - сказав Кличко.

За словами Кличка, він вважає, що прийняв правильне рішення, завершивши спортивну кар'єру.

"Я все ще дуже мотивований як 19-річний хлопець, який хоче відкрити для себе світ. З іншого боку, мені стало все більш зрозумілим: я більше не хотів приносити свою мотивацію й енергію в ринг. Я хотів направити ці складові для досягнення успіху у своїй другій кар'єрі."