Користувачів мережі обурило відео, на якому видно, як патрульний поліцейський вживає наркотики. Запис на своїй сторінці в Facebook опублікував Данило Яковлєв.

У повідомленні сказано: "Зробимо цього мусора відомим! Я сподіваюся, що Національна поліція Україна вже почали службове розслідування і публічно покарають цю гниду, яка на роботі з табельною зброєю вживає наркотики! Скільки випадків було зафіксовано, коли працівники поліції роблять неадекватні речі, а повідомлень, їх покарали, на жаль, я ніколи не помічаю!".

Яковлєв зазначив, що діяльність української поліції здійснюється на основі максимальної публічності та прозорості. "Чому публічно не карають негідників, які знищують репутацію поліції?" - підкреслив Яковлєв.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у столиці Франції все ще тривають протестні акції жовті жилети, в ході яких правоохоронці затримали дванадцять чоловік. Поліція констатує, що в цілому акції у Парижі пройшли мирно. Що стосується кількості загиблих в ході протестів, то на даний момент їх кількість становить 10 осіб. Як повідомив міністр: "Цим ранком в Ажені відбулася дев'ята смерть на окружній дорозі. Це був один з "жовтих жилетах", який протестував на вулиці, але не дотримувався інструкцій з безпеки дорожнього руху".

Як повідомляв портал "Знай.uа": складні погодні умови змушують акуратніше пересуватися по вулицях і частіше дивитися по сторонам, особливо враховуючи, що комунальники нерідко досить халатно ставляться до своєї роботи. В повній мірі це відчула на собі мешканка Харкова, на яку прямо в центрі міста впала крижана брила. Як розповіли в прес-службі Національної поліції харківської області, інцидент стався у вечірній час, після чого постраждалу терміново доставили в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм грудного відділу, переломом і раною руки.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві невідомий з вікна автомобіля стріляв із травматичної зброї в чоловіка, що гуляв із собакою .

Зробимо цього мусора відомим! Я сподіваюсь, що Національна поліція України вже розпочали службове розслідування та ПУБЛІЧНО покарають цю гниду, яка на роботі з табельною зброєю вживає наркотики! Скільки випадків було зафіксовано, коли працівники поліції вчиняють неадекватні речі, а повідомлень, що їх покарали, на жаль, я ніколи не помічаю! А ви? Якщо відкрити закон про НацПоліцію, ми побачимо, що вся діяльність поліції здійснюється на засадах максимальної прозорості та публічності. Чому публічно не карають негідників, які знищують репутацію поліції? 🇺🇦Мій телеграм: https://bit.ly/2M7je4o

Geplaatst door Данило Яковлев op Zondag 20 januari 2019