У Львові двоє безсердечних підлітків викинули кошеня з вікна. Більш того – малолітні нелюди зняли це на відео і виклали в соцмережі – заради лайків. Зоозахисники подали на винуватців події заяву в поліцію. Історія отримала своє продовження. На сторінці Патрульної поліції Львівської області у Facebook були опубліковані подробиці події.

Напередодні, в соціальній мережі інтернет, в одній з груп, в якій допомагають тваринам, опублікували відеозапис, на якій двоє неповнолітніх кидають кішку з 9 поверху будівлі. Даний інцидент викликав резонанс у користувачів інтернету. Небайдужа людина написав лист на сторінку патрульної поліції у Львівській області, і з того моменту все почалося, написали копи.

"Незважаючи на те, що не було дзвінків на 102 і на той момент ніхто з заявами не звертався ми не змогли залишитися осторонь від цієї ситуації та прес-служба разом з 1 батальйоном почали пошуки. Спільними зусиллями вирахували будівлю, де відбулася подія, та осіб, які це зробили. За лічені хвилини адреси де проживають підлітки передали екіпажам. Патрульні поїхали до них додому. Мама одного з хлопців була вражена почутим. Її 16-річний син визнав, що дійсно знімав подію на відео. На місце викликали слідчих Шевченківського відділу поліції. Також слідчі отримали заяву при вчиненні злочину від небайдужих громадян", - говориться в повідомленні.

В поліції нагадали, що в Україні за жорстоке поводження з тваринами передбачена відповідальність у Кримінальному кодексі. Крім того, в серпні 2017 набув чинності закон про введення гуманного ставлення до тварин. Згідно з прийнятим законом, жорстоке поводження визначається як "знущання над тваринами, в тому числі бездомними, що спричинило муку, завдало їм фізичні страждання, тілесні пошкодження, каліцтва або призвело до загибелі"

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Львові юні шкуродери навмисне скинули з великої висоти кота заради лайків.Моторошне відео вразило українців.

Однак у мережі з'явилася його частина. Известно, що кілька молодих хлопців піднялися на ліфті на 9 поверх, відкрили вікно і викинули в нього кота.

Небайдужі громадяни з'ясували особистості тих, хто вчинив таке варварство. Один з хлопців зняв і виклав в мережу відео, в якому розкаюється у скоєному.

Нагадаємо, українка перетворила квартиру у в'язницю для тварин. Харків'янка роками тримали в чотирьох стінах зграю собак, а поліція на скарги сусідів не реагувала.