Мартін Д. Вайс, експерт з Weiss Ratings зробив заяву, що біткойн багато в чому схожий з золотом. Він вважає, що зростання вартості цифрового золота не за горами.

«Як і золото, біткоїн і альткоины можуть стати надійним притулком для інвесторів, які рятуються від девальвації фіата. Цифрове золото не може бути конфісковано ніяким урядом. І це його провідне перевага», – каже Мартін Д. Вайс.

Хакер вкрав мільярд біткоїнів і став найбагатшою людиною у світі: лише одна помилка-код

Біткоїн має з золотом дуже схожу схему розвитку. На мінімумах обидва активу утворюють продолглватые моделі дна, відомі як «округлені підстави». Золото досягла свого мінімуму ще в серпні минулого року і з тих пір почався її новий трирічний цикл. На сьогоднішній момент, ми бачимо ранню стадію його підйому. Очікують, що золото досягне нових максимумів, піднявшись у вартості до 1400 доларів за унцію.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Біткоїн-мільйонер обрушив грошовий дощ на голови перехожих: відео

«Біткоїн ж не сильно відстає. Графіки показують нам, що зараз тенденція все ще залишається спадаючої, але поліпшення його базових показників говорить про початок нового бичачого ралі», – резюмував Мартін Д. Вайс.

Нагадаємо, у Києві на зміну Леніну прийде творець биткоина.

У столиці на бульварі Тараса Шевченка планують встановити пам'ятник авторові першої кріптовалюти та технології блокчейн Сатоши Накамото. Реалізацію амбітного проекту на себе взяла українська компанія в області VR/AR і робототехніки Raccoon.World.

Як повідомляв "Знай.uа" Павло Дуров створить “вбивцю” бiткоїна.

Месенджер Telegram російського підприємця Павла Дурова запустить свою криптовалюту Gram до березня 2018 року.


Також "Знай.uа" писав, що скандальна "Київська перепічка" продається за біткоїны.

Пам'ятаєте, скільки версій і здогадок крутилося навколо фейкового Instagram-аккаунта “Київської перепічки” з еротичними фото і сумнівними текстами? Нарешті все стало на свої місця: сьогодні на самій сторінці з'явилося оголошення про продаж облікового запису. Причому продають його за біткоїни. І вже є перший учасник аукціону, що запропонував за обліковий запис 5200 доларів.