На телеканалі 1+1 вибачилися за новорічну заяву Володимира Зеленського.

Зазначається, що Зеленський назвав "технічною помилкою" те, що його новорічне привітання на каналі 1+1, де він заявив про намір йти в президенти, показали перед курантами замість традиційної промови президента. Про це інформує Главком.

У свою чергу, програмний директор телеканалу Андрій Коваль заступився за своїх колег із відділу видачі ефіру пiсля заяви шоумена Володимира Зеленського.

Шоумен Володимир Зеленський розповів, що "Квартал 95" передав на телеканал запис програми. Працівники плюсів знали, що там є звернення, втім, яким воно було - начебто побачили лише перед ефіром.

"Але чому такою була довжина всього контенту, і чому президент був трохи пізніше (новорічне привітання Порошенка показали після курантів) …я думаю, що це технічна помилка…Я не можу відповідати за канал", - заявляв Зеленський.

Програмний директор телеканалу Андрій Коваль переконує, що відділ видачі ефіру – "найнадійніша служба компанії".

"Якщо інші департаменти чи продакшени замотаються, і щось пропустили/недогледіли, ефірка завжди підстрахує і допоможе. Ці люди неформально підходять до своєї роботи, вони працюють більш, ніж на 100%. В особливі дні, наприклад як 31. 12, залишаються на роботі до останнього, приїзжаючи до своїх сімей вже глибоко вночі, і за весь мій період роботи на каналі не допустили жодних помилок", - написав Коваль у Facebook.

Він також зауважив, що деякі працівники прийшли на канал в рік його заснування, знають і розуміють ТВ.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, кандидат у президенти України, гуморист Володимир Зеленський заявив, що на випадок програшу у першому турі виборів, відмовиться від політики взагалі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, якщо український шоумен Володимир Зеленський переможе у президентських виборах, то може чудово вжитися в політичному світі.

Також Знай.ua писав про те, що "Квартал 95" придумала вирішення однієї з найбільш важливих проблем нашої країни, яка близька кожному громадянину.