На Донбасі провели ротацію – ватажок бойовиків Денис Пушилін зробив "главами адміністрацій" окупованих міст нових шість прихильників.

Про це йдеться у повідомленні Радіо Свобода.

Олександр Шатов (Шахтарськ). До війни був депутатом міськради цього ж міста від “Партії регіонів”. Випускник ДонНУ (маркетолог).На Донбасі відомий як місцевий бізнесмен і меценат. Власник магазину будівельних товарів “Мастерок”. З моменту окупації Донбасу працює на бойовиків.

Ігор Лізов (Амвросіївський район). Також із Шахтарська. До початку війни був міським депутатом від Партії регіонів. З початком окупації Лізов став секретарем відділення "ОД "Донецька народна республіка" у Шахтарську. Крім того, до цього часу має бізнес на підконтрольній Україні території: його мале підприємство “Росія” займається видобутком кам’яного вугілля та значиться у Державному реєстрі юридичних осіб як діюче.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дмитро Лисенко (Чистякове). Від часів утворення т.зв "ДНР" працював в адміністрації Єнакієвого. Там Лисенко, зокрема, збирав підписи проти "порушення Україною умов Мінська". Випускник Донецького університету економіки та права.

Олександр Скворцов (Сніжне). На початку 2000-х закінчив Харківську юридичну академію імені Ярослава Мудрого. Скворцов – фотохудожник, досі експонує свої роботи в Донецьку.

Олександр Спінул (Тельмановський район). До початку військових дій був донецьким бізнесменом. У 2015-му, коли тривало збройне протистояння на Донбасі, Спінул як глава підприємства групи "Керамет" (ГО "Інтеграл", зареєстрованої під Києвом) був нагороджений грамотою Українського союзу промисловців і підприємців.

Роман Харменков (Єнакієве). До війни працював у рідному місті стоматологом і доріс до головного лікаря медустанови. Також член “Партії регіонів”. Після створення т.зв “ДНР” очолював підконтрольні Росії “адміністрації” Єнакієвого, потім Горлівки, зараз знову повернувся у Єнакієве.

Російські ЗМІ писали про зв’язок Храменкова із сім’єю Януковича, зокрема, його сином Олександром Януковичем (також стоматологом), а місцеві – неодноразово згадували, що в місті Харменкова знають як людину племінниці Людмили Янукович.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, про смерті на Донбасі: ООН поділилася статистикою, якій не хочеться вірити.

Як повідомляв портал "Знай.uа", долгожданная монетизація субсидій пройде в три етапи і почалася ще з 1 січня.