Українська національна валюта може впасти до критичних показників через нову фінансову кризу, яка спричинена відпливом фінансів з ринків в США. У такому випадку навіть матраци не допоможуть українцям, адже ховати просто буде нічого.

Про це заявив фінансовий експерт, партнер інвестиційної компанії Capital Times Ерік Найман, пише портал "Політека".

Гривня
Гривня

Експерт озвучив сценарій падіння гривні до 60 грн/$, а також уточнив, що такий обмінний курс можливий "у випадку світової кризи". При цьому він попередив, що такий розвиток подій сильно вдарить по економіці країни, оскільки на сьогодні у України немає резервів для згладжування негативних факторів.

"Коли там (у світі – ред.) почнеться криза, у України немає жодних резервів, жодної парасольки, щоб врятуватися від кризи. На жаль, вигребимо по повній в ході наступної світової кризи", — сказав Найман.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

долари
долари

Варто нагадати, що Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс американської валюти на середу, 23 січня 2019 року. Стало відомо, що гривню трохи зміцнили – 27,89 за долар, порівняно з показниками у вівторок. Варто зазначити, курс на відкритті міжбанківського валютного ринку 22 січня 2019 року по порівнянні із закриттям попередньої сесії в продажу виріс на 1 копійку до 27,95 грн/долар, курс купівлі - 27,95 гривень за долар. Курс євро на продажу зріс на 2 копійки до 31,76 гривень за євро.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці зможуть знімати готівку з банківських карт прямо на касі супермаркету. Так, зараз вже відомо, що з весни цього року у великих українських супермаркетах буде запущено послуга "отримання готівки" з будь-якої карти супермаркету на касі магазину. Більш того, наголошується, що на даний момент кілька українських банків тестують дану систему, щоб вже через кілька місяців запустити.

Нагадаємо, влада віддала українців на поталу банкам: готуйтеся до гіршого.

Як повідомляв Знай.uа українці зможуть відбирати гроші у супермаркетів: НБУ готує шокуюче рішення.

Знай.uа писав, долар по 8: експерти розповіли про майбутнє гривні.