Повір'я

Для господинь сьогодні існує повір'я. Вважається, що та дівчинка, яка народиться сьогодні буде дуже гарною господинею і її будь-хто заміж покличе. Але якщо хочете швидше вступити в шлюб, то потрібно зробити мітлу, яку залишають в будинку бажаного нареченого. Але це потрібно зробити так, щоб свекруха її не знайшла. Матері звичайно ж знали про цей звичай, тому не кожну дівчину пускали додому.

Для студентів сьогодні теж є багато повір'їв. Можна загадати бажання, пов'язане з навчанням і якщо дотримуватися всіх правил, то воно збудеться. Знайдіть найвищу точку на місцевості і почекайте поки на неї посвітять промені сонця. Тоді потрібно чітко проговорити своє бажання.

Головна прикмета цього дня – не читати ніяких конспектів. Особливо якщо на вас чекає іспит. Також добрим знаком вважається здавати на наступний день залік з похмілля. Тоді вам буде супроводжувати удача. І звичайно ж обряд виклику «Шари». За повір'ям студентів, можна не вчити нічого, все і так пройде відмінно, якщо отримати відповідь. Вночі потрібно виглянути з вікна, махати заліковкою і голосно прокричати: «Шара, прийди». Якщо у відповідь почули «Вже в дорозі», то можна не вчитися. Але це повинен сказати перехожий, а не студент.

Прикмети і приказки

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
  • По погоді цього дня визначають погоду грудня.
  • На Тетяну прогляне сонечко рано — до раннього прильоту птахів.
  • Якщо на Тетяну морозно і ясно буде хороший урожай, тепло і заметіль — до неврожаю.
  • Якщо 25 січня йде сніг - літо буде дощовим.
  • В цей день сонце заходить червоно – до вітру.
  • Тетяна і коровай пече, і килимки на річці б'є, і хоровод веде.
  • Дівчина, що народилася на Тетяну, буде гарною господинею.
  • Народжені 25 січня рідко бувають щасливі, а якщо і досягнуть щастя, то все одно його втратять

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за якими потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Знай.uaЗнай.иа повідомляв про те, що археологи натрапили на криваву спадщину Сталіна, вміст схованки шокував світ.