На Київщині поліція затримала сміттєвози з держномерами Львівської області

Два вантажних автомобіля «DAF» працівники поліції виявили під час розгрузки на стихійному незаконному сміттєзвалищі у Баришівському районі.

На місці працює слідчо-оперативна група Баришівського відділення поліції. Поліцейські проводять опитування водіїв, встановлюють наявність відповідних накладних та інших дозвільних документів, кінцевий пункт розгрузки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тепер з’ясовуються усі обставини події. Вирішується питання про затримання цих транспортних засобів.

Відділ комунікації поліції в Київській області.

Нагадаємо, мешканці Житомирщини напередодні також затримали вантажівку, яка вночі викинула тонни львівського сміття на одному зі звалищ.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", львів'яни серйозно переймаються через санітарний стан міста. Вулиці одного з культурних осередків країни просто потонули у відходах. У місті накопичилося понад сім тисяч тонн сміття, яке немає куди вивозити. Тому воно кочує по Україні та викликає масу обурення серед мешканців інших областей.

Раніше "Знай.uа" писав, що китайці допоможуть вирішити проблему з львівським сміттям.