Володимиру Зеленському, кандидату в президенти, 25 січня, виповнюється 41 рік. Напередодні "КП" в Україні" провели бесіду з батьком успішного артиста і політика.

Якщо ви думаєте, що Зеленський-старший відомий у Кривому Розі як "тато Вови", то це не так! Для багатьох тут все навпаки: це "Зе президент" – син легендарного Олександра Семеновича.

Він викладав тисячам студентів, про його чарівність, строгість і харизму дійсно ходять легенди.

"Знаменита школа Зеленського з підготовки айтішників" - це характеристика колег.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо говорити відверто: я з Вовою через Кличка посварився. Я був спортсмен і дивлюся інакше. Кличко адже Олімпійський чемпіон, найкращий у світі серед професіоналів! Адже тупий спортсмен великим ніколи не стане, а Кличко великий! Таку людину не треба було б чіпати, а вони його…

Я був гордий за Вову по-справжньому, коли він виграв "Танці з зірками". Так він виграв! Йому робили уколи в спину, коли він потягнув м'яз.

Битва страшна! До речі, Гордон тоді говорив: "Ну хто це, з якоїсь провінції, моя мама якось зайшла на кухню і сказала: слухай, я на нього дивитися не можу!" А зараз, бачите, він його вже хвалить, на концерти ходить.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Вони його так ізмарали сьогодні вранці (мова про черговий скандал у ЗМІ). Та що це таке, весь час бруд якийсь знаходять, ще довоєнний. Вова ж нормальна чесна людина. Я не в захваті, що він пішов у політику, я ж знаю, що це бруд страшний. Скрізь злодійство, болото. Мама теж переживає, їй не потрібна вся ця політика. Я не хочу, щоб як позавчора прийшла сусідка і - "я за Вову не буду!" Ми дуже образилися, звичайно. Каже, мені подобається Юля. Ну подобається Юля - ми з тобою не друзі! Іди до Юлі чай пий! (Сміється.)

Якщо чесно, дуже хвилююся. Дуже переживав я, коли прочитав гидоти про Вову, навіть страшно стало. Я люблю свого сина, скажу вам чесно. А який нормальний батько не любить свого сина? Звичайно, люблю.

Нагадаємо, найбільш рідкісні сімейні фото Володимира Зеленського показали в мережі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Зеленський зробив тривожне заяву: хтось збирає мітинг, це провокація.

Також "Знай.uа" писав про те, що Зеленський розкрив головну таємницю своєї любові: від знайомства до шлюбу.