Відомий український шоу-мен, лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський розповів про те, як відбулося знайомство з його майбутньою дружиною Оленою, а також деякі таємниці історії своєї любові.

Володимир Зеленський вперше побачив свою обраницю Олену на шкільній лінійці, а одружилися вони через 7 років - 6 вересня 2003 року.

"Це була шкільна лінійка з нагоди нашого випуску з 11 класу. І хоч ми з Оленою вчилися в паралельних класах, до цієї лінійки я ніколи її чомусь не помічав. А ось тут несподівано помітив і майже миттєво закохався в цю симпатичну дівчину, що стояла навпроти". Володимир Зеленський

Крім того, шоу-мен розповів, як зробив пропозицію своїй коханій.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Це сталося після фільму, на виході з кінотеатру в Кривому Розі. На той момент ми вже зустрічалися сім років. Я чітко пам'ятаю відчуття, що ми обидва вже дуже хочемо дітей. Я це, власне, і озвучив Олені, і вона мене підтримала. А оскільки ми народилися в радянський час, коли вважалося, що народжувати дитину, не перебуваючи в офіційному шлюбі, недобре, ми прийняли рішення зіграти весілля". Володимир Зеленський

Нагадаємо, відомий український комік Володимир Зеленський показав "розкішну" трасу Мелітополь-Одеса. Відповідне відео він опублікував на сторінці в Facebook.

"Хороша дорога, наша. Ось вона красуня, дзеркало…. Дорога в Європу…", - зазначив шоумен.

Шанувальники можливого майбутнього кандидата в президенти відзначили, що жахливий стан дороги, однак за їх запевненням справи йдуть гірше в місті Сміла по трасі Кривий Ріг-Київ. Вони відзначили, що місця знайомі і стан жахливий там вже не перший рік і порадили Зеленском берегти нирки.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський відверто розповів історію кохання всього життя. Зеленський поділився, як зробив пропозицію своїй обраниці.

Також Знай.ua писав, що у Зеленського з'явився двійник: Тепер ви офіційно увійшли в передвиборну кампанію. У мережі з'явилася фейкова сторінка українського коміка і продюсера Володимира Зеленського.