Лоукост-авіакомпанія Ryanair незабаром порадує українців чотирма новими рейсами з Києва до Німеччини.

Ця інформація була оприлюднена на офіційному сайті авіакомпанії.

Згідно з оновленим розкладом, з жовтня 2019 року з міжнародного аеропорту "Бориспіль" можна буде полетіти в Дюссельдорф, Франкфурт, Карлсруе і Нюрнберг!

Рейси будуть виконуватися двічі на тиждень:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

  • Дюссельдорф і Франкфурт - в четвер і неділю;
  • в Карлсруе і Нюрнберг - у понеділок і п'ятницю.

Зараз вартість квитків стартує від 48,95 євро в одну сторону.

Нагадаємо, із Харкова буде літати новий авіарейс в Баку (Азербайджан). Наймолодшим у світі капітаном авіалайнера стала 26-річна британка. Замовлення квитків вже можливе на сайті компанії-перевізника Buta Airways.

Раніше портал писав, на офіційних сайтах лоукост авіакомпаній і навіть деяких традиційних компаній є спеціальна вкладка, завдяки якій можна знайти календар найбільш низьких тарифів. На одних сайтах ця кнопка розташована на головній сторінці на видному місці, а на інших все ж доведеться пошукати.

Щоб ви не витрачали свій дорогоцінний час для пошуку, ми представляємо вам просту і зрозумілу інструкцію.

Ryanair. Вкладка Plan – Explore – Fare Finder. Введіть пункт відправлення і суму максимально допустимого бюджету (до 20 доларів, до 40, 60, 80, 100 або 150 доларів). Введіть пункт призначення, який зацікавив вас місто або країну, або ж залиште Anywhere та натисніть пошук. Перед вами з'явиться календар з найбільш дешевими квитками на найближчі кілька місяців.

Wizzair. Вкладка Пошук тарифів. Все практично так само, як і на сайті Ryanair. Але є одна важлива відмінність. Тут обов'язково потрібно ввести пункт призначення. Зате дату можна не вказувати.

Як повідомляв "Знай.uа", українські авіакомпанії виявилися найбагатшими. Рейтинг очолила компанія МАУ.

Також "Знай.uа" писав, про авіа-етикет, вчимося літати красиво.