Увечері 25 січня сталося непоправне горе. Помер кореспондент Укрінформу в Херсонській області Валерій Староселець. Це сталося прямо за робочим столом.

Старосельцю було 62, декілька років тому у нього був інфаркт, і з тих пір хвороба вже не покидала чоловіка. Валерій Староселець був відповідальним і порядним чоловіком в роботі і в житті.

"Коли він говорив "зроблю", у мене була стовідсоткова впевненість, що він виконає завдання. Наскільки йому важко фізично після хвороби, я зрозуміла під час одного телефонного дзвінка. Після окупації Криму на кордоні з областю відкривали телевежу. Він поїхав, щоб написати про цю важливу подію. Там довелося багато ходити. Коли я подзвонила і почула його голос, дуже злякалася - він важко дихав, майже не міг говорити. "Негайно повертайся, нікуди не ходи", - закричала в слухавку. Але він все-таки доробив справу і в той же день прислав кілька оперативних новин. Він багато писав, в три рази більше, ніж вимагали норми агентства. Його особливою фішкою була економічна тематика", - пригадує колегу керівник головної редакції регіональної інформації Укрінформу Ольга Коростельова.

Дружина Валерія Ірина Староселець розповіла, що чоловік у вільний час займався самоосвітою і любив читати не художню літературу, а англійські і німецькі посібники.

"Він піклувався про мене і про доньку так, як міг дбати той, хто у дитинстві жив в інтернаті - так склалася доля. Він не вмів готувати, і ми з ним над цим сміялися. Він був мені не тільки чоловіком, але й учителем у журналістиці", - каже Ірина.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Валерій Староселець працював в Укрінформі більше 10 років. Колектив агентства щиро співчуває рідним і близьким колеги, адже це тяжка втрата для всіх. Поховають Валерія Старосельця в Херсоні.

Нагадаємо, померла оскароносна легенда: в ці мелодії закоханий весь світ.

Також Знай.uа" писав, що Гітлер інсценував самогубство: подробиці життя фюрера після війни.

Як повідомляв "Знай.uа", помер класик індійського кіно.