Відомий український комік Володимир Зеленський, який нещодавно заявив про свої президентські амбіції, дуже ретельно підтримує імідж "простої людини з народу". На цей факт вказує його поведінка під час розмови з журналістами програми "Схеми".

Про це заявила психолог і фізіогноміст Олена Рихальська, пише "Обозреватель".

Фахівець нагадала, що в даний момент народ України активно вимагає нових політичних фігур, а це означає, що люди найбільше реагують на щось нове. Головне для правильного образу сьогодні – це викликання інтересу.

"Спочатку потрібно привернути увагу електорату. Для цього немає нічого краще, ніж якісь негативні моменти і навіть негативні реакції. Привернути увагу - значить викликати інтерес. А потім електорат можна переконати. Тому з точки зору поведінкових реакцій, цілком можливо, що це була продумана акція", – пояснила Рихальська.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Психолог запевнила, що Зеленський, як професійний актор, розгубитися не здатний в принципі. А скандальні кадри говорять про те, що він дуже добре грає просту людину.

"Припустимо, це не Зеленський, а людина з народу, якому сказали, що знову підвищення цін на газ, знову подорожчав хліб, проїзд в метро – ось такий у нього вираз обличчя. З цієї точки зору він швидше електорату близький, ніж навпаки. З урахуванням того, що головним посилом Зеленського є – головне, щоб президент був хорошою людиною, щоб не крав, був порядним", – уточнила вона.

Заяв про "я нікому нічого не винен", впевнена Рихальська, Зеленський явно набрався у Коломойського. Останній теж часто веде себе точно також. Тим не менш, додала психолог, це гра актора.

"Говорячи про фізіогноміку - близько посаджені очі говорять, що Зеленський чітко прораховує кожен крок. Це людина, яка не схильна до необдуманих вчинків, він приймає рішення, у нього все заздалегідь прописано і продумано. Це не людина, яку можна зловити зненацька. А якщо розглянемо форму його носа, він спрямований вниз. Це говорить про жадібність, про любов до грошей ", - підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидат в президенти Володимир Зеленський відніс всі необхідні документи для його реєстрації в ЦВК. Студія "Квартал 95" опублікувала відео цієї події.

Нагадаємо, Зеленський розповів про видатного політика: зумів підняти країну з руїн.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський записав відеозвернення до українців: Спасибі вам за все.

Знай.uа писав, Зеленський грає по-новому і обіцяє показати всі дії наживо.